(iOS) Mobile Legends: Bang Bang kódy zvyšují krystaly
Feb 18, 2022 8:39:41 GMT -6
Post by churchdebtmonstagi on Feb 18, 2022 8:39:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Mohly by tam být i jiné malý jinak super
Po aktualizaci hra hodně padá. Musíte počkat, až se hra načte. Mohu ručit za to, že můj telefon hry snadno zvládne. Prosím, udělejte s tím něco.
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulare lsy
Musím souhlasit s mím kamarádem. Už před pár lety jsem ani hrál ale pak jsem úplně na ní zapomě. Kamarád mi o ni řekl a hra mně chytla bylo tam hodně změn ale k dobrému. Nicméně je tam pár postav, které by chtělo zhoršit. Například vším milovaný Khaleed.
Po poslední aktualizaci katastrofa. Novy update synergy je pouze v pojebané čínštině. Opravte to a pak možná víc hvězd.
Uvízl jsem v načítací obrazovce nexusu poté, co visel, když jsme se chystali přistát. Opravte to. neumím hrát. Vzpomněl jsem si, když předtím měl Genshin Impact takové pobouření. Jdeš dolů ML.
Tuto hru (ML Bang Bang) jsem začal hrát před 2 dny. Připadá mi to snadné, protože jsem si vybral Miyu (lučištník) stejně jako můj Flyff char. Nicméně jak pokračuji ve hře a učím se hru, mnoho hráčů mě nahlásilo kvůli KRMENÍ. A systém to schválil! Problém je s matchmakingem. Výhoda: vystavení skutečné hry. Nevýhoda: Vede to k šikaně – staří hráči šikanují nováčky – jako jsem já. Doufám, že s tím něco udělají. Reakce týmu MLBB je rychlá, když někoho nahlásíte, dobrá práce!
Hraji to od roku 2019 a tato hra je tak dobrá, ale jediným problémem je, že v této komunitě je tolik toxických hráčů. Doufám, že je ještě omezím.
Tak jsem už skončil úplně. Hra padá, špatný matchmaking s bandou tupých lidí. Jestli si chceš zrušit nervy tak vřele do toho.
Příšerný systém pro hodnocené hry. Lidé by neměli hrát z různých kontinentů. Různé servery. Kreditní skóre by mělo klesnout na 97 ne méně a systém pro zkušené hráče je vtip. Na amerických serverech stále nemají žádné aktualizované hráče z Myanmaru. 80 % všech hráčů z Myanmaru trolluje na americkém serveru. To je tak hloupé a ničí to hru. Nikdo to kvůli nim nechce hrát
Super sthahujte doporučuji ale ! šte mě že (mám Honor 7 lite) a nainstalovani si vzdy musim neco smazat
Hra samotná je opravdu dobrá, ale NEKUPUJTE NIC ANI NEPROPOJUJTE SVŮJ EMAIL ANI NEVYTVOŘUJTE ÚČET, protože nemají důvěryhodný způsob, jak získat váš účet, pokud jej ztratíte. Snažím se svůj účet zpřísnit všemi prostředky, ale oni ani nereagují na e-mail, takže se NIKDY nepřipojujte k účtu, vždy si můžete vytvořit bezplatný/nový.
Abych byl upřímný, tato hra je úžasná, ale špatná věc je; naše připojení k síti je někdy tak slabé, že to způsobuje, že někteří hráči přešli do AFK. A další špatná věc je, že tým, který mě vždycky chytne, hraje tak špatně, že jsme zápas prohráli.Můj návrh je spravedlivý; měli byste znát kapacitu obou týmů, aby byla hra vyrovnaná a hra neskončí za méně než deset minut. A ostatní hráči si navzájem nadávají, což ovlivňuje jejich výkon. Lol.
Podle mě je to skvělá hra, je velmi promakaná a má velký počet hrdinů a skinů, různé arény, módy, často se přidávají nové postavy a knim i skiny. Já ji hrají už čtyři roky a stále mě báví
Miluji tuhle hru. To je velmi zábavné. MLBB hraji už dlouho a rád sbírám skiny zdarma a skiny událostí, někdy za skiny platím, když se mi to opravdu líbí. Ale vadí mi, že to pasuje, je to velmi nevyvážené. Získáte spoluhráče s nízkou kvalifikací a velmi šikovné protivníky. Také komunita je velmi toxická, zejména Indonésie. Opravdu si chci zahrát tuto hru, ale kvůli těmto dvěma chybám chci své zařízení rozbít. Udělejte si prosím rovnováhu
Lolko je lepší
Když jsem hrál poprvé, bylo to krásné, protože tam nebyl žádný trashtalker, ale po dlouhou dobu bylo stále více toxických hráčů. A vždy ztrácím sérii. Přál bych si slyšet vítězství.
Je to velmi pěkná moba hra, je to opravdu zábava, když hru hrajete s někým nebo jdete na sólo. Problém je, že skiny jsou trochu drahé. Kdyby to bylo 300 pesos za vzácný skin nebo třeba 500 pesos za epický skin nebo třeba 100 pesos za obyčejný skin. Trochu naštvaný, že je velmi drahý a nedá se koupit tolik skinů, ale celkově je to dobrá hra
Souhlasím s ním 👇 Používám wifi a automaticky mi aktualizuje aplikace a poté, co jsem aktualizoval své MLBB, to nyní končí otravným esp. při otevírání aplikace mi trvalo více než 20 minut a někdy i déle, než jsem se otevřel, vždy se "načítá hra" 🤬😤 a teď mám pocit, že ztrácím trpělivost a chystám se tuto aplikaci odinstalovat. 😤🤷 prosím moontoon opravte tyto problémy, protože tuto hru opravdu rád hraji a stydím se, že se to stalo..
Systém je nespravedlivý v párování hráčů. Skončíte tím, že hodně prohrajete, i když vynaložíte veškeré své úsilí na pozvednutí svého týmu. Také je těžké kontaktovat vývojáře, zvláště když máte nějaké obavy ohledně hry. A než někdo zpochybní moji recenzi, moje nejvyšší pozice byla Mythic, takže tuto hru hraji hodně a velmi dlouho. Žádné vylepšení se systémem párování, tak jsem se rozhodl po dlouhé době skončit. Další věc, map hackeři se objevili v poslední době hodně.
I když oceňuji, že společnost naslouchá jejich publiku, nejsem příznivcem jejich spojení. Je to super laggy, moje intermetové připojení je v pořádku, funguje na jiných aplikacích a je v nich také rychlé. Mám jen problémy s touto konkrétní aplikací.
Hra se pořád zlepšuje a vylepšuje. Jediná věc která mi trošku vadí je ten český překlad, některá slova nechápu nebo špatně padnou do věty ale je dobře že si můžu změnit jazyk a česká vlajka mi pořád zůstane. Jinak všechno je super! Doporučuji stáhnout jestli vás baví hry ve smyslu League of Legends!
Dobrá hra, ale přidal bych možnost vyměnit VŠECHNY trial card za bojové tělo
Špatný management nedoporučuji špatné vyvažování týmový skin předražený Navrhuji jiné moby s lepšími efekty a grafikou, systém hodnocení je na tom nejhorší. Systém hodnocení odměňuje hráče, kteří hrají víc, než jsou dobří, takže mýtický hráč může hrát jako epický hráč. Vývojáři a management se starají o peníze, než o komunitu. Hraji 2 roky a dosáhl mýtické slávy, většina mých sítí má 60% winrate a hra je každým rokem horší. končím
Decela dobře ale mohli změnit že nějaké postavě máte jen na chvilku pak že dostávám málo peněz a ty hvjezdy co to je? Hvjezdy na kupování postav a ko vážně
Dobrá hra, ale LoL Wild Rift má lepší grafiku a jinak se moc neliší.
Podle mého názoru je to jedna slušná MOBA hra na mobilu, i když někdy jsou hráči jedovatí a jsou noobové, takže hra je nevyvážená, stále je to to nejbližší, co máte k MOBA pro PC. Někdy tu hru nenávidím z mnoha a mnoha důvodů, ale přesto je to dobrá hra
Odměny jsou dobré, ale hratelnost potřebuje zlepšit. Existuje spousta hrdinů, kteří potřebují být nervózní jako Lancelot. Jeho poškození je příliš silné a může být armádou jednoho muže i v rané hře, což je tak nespravedlivé. Zvýhodňování je příliš velké. Tank je příliš slabý, když by měl být tím, kdo vede tým.
Bylo by lepší, kdybyste si usnadnili hledání systému zpětného získávání účtu. S touto hrou je vše v pořádku. Jen je někdy nepříjemné ztratit připojení k internetu, když jsem jasně připojen k WiFi.
Hodlá někdo konečně opravit ty chybí v té hře? Že by k tomu tvůrci se aspoň podávali? Většina problémů pochází od poslední aktualizace a i mě zasáhla.
No já nevím Soukupe, jaký šmejd telefon máš,já mám LG G7,ale JA mám stabilně 40 ping a hra naprosto běží plynule.tak že .i. 😂
Já nechápu proč všichni dávají takové špatné názory podle mě ta hra je skvělá nemá to chybu akorát když nemáte moc wifiny tak vám to moc nepůjde ale jinak je to skvělá hra dávám pět hvězdiček z pěti
Mobile Legends: Bang Bang Экшен tqf
Grafika je pěkná, pochod může být drsný, ale věci, které mě štvou, jsou vyváženost a jak dlouho trvá získat nové hrdiny. Pokud váš gunna monitoruje každý kout hry, nemělo by vám zabrat 12 hodin farmaření hrdiny, který by mohl být velmi dobře nerfován do země v patchi. A ta bilance je hrozná. Někteří hrdinové dokážou 1v4 v každém boji, zatímco jiní se nemohou udržet v žádném 1v1
Měl by existovat způsob, jak by lidé mohli diamanty vydělávat, místo aby je kupovali. I kdyby to bylo jen na konci každé sezóny, v odměnách za určité hodnosti. Každá sezóna je tak dlouhá, že i tak byste diamanty nedávali často, ale aspoň by to bylo něco...
Nová Československá guilda nabírá nové aktivní členy - Československá aliance (CSA)
Po pravdě je to opravdu skvělá hra, ale uprostřed bitvy došlo ke zpoždění. Prosím, zpřístupněte to pro běžné zařízení nejen pro velkou RAM, ale také pro normální zařízení. Ne vždy aktualizovat. Pokud má aktualizaci, nedělejte prosím zpoždění našeho telefonu.
Naprostá neschopnost normálního matche...omozenest lidi na televizi...nespolehlivost když jen tak dostanete ban a to si nedělám srandu cp 96bodu a zničehonic ban 8 hodin už na to nemám nervy hrají to x let ale hra se po*"rvila přesně před 2ma měsíce nevím proč nevím čím ale hra jde do sr#$ek škoda ji.
Mobile Legends: Bang Bang Acción njg
Jedna z měla her u které jsem vydržel léta:)
Mobile Legends: Bang Bang Aksiyon ryrc
Tuto hru hraji 3 roky a i přes to se již nedokážu nabažit. Jsem sice neplatící zákazník, ale i tak jsem nezaznamenal, že by to zhoršovalo hru. Hrdinové jsou úžasné se zajímavými schopnostmi a jejich zpracováním.
Nevím, jestli to čtete, ale pokud to čtete, zvažte prosím náš problém....... zpoždění před vstupem na bojiště se po vstupu vždy vrátí na nulu Vždy porazí kvůli pozdní hře a pozdní položce a všechno pozdě.......
Tato hra je v pořádku, líbí se mi, ale využití internetu u této hry je velmi vysoké, i když jsem si předplatil tarif rychlého internetu, stále je při hraní této hry problém, co jiného, když hraje režim hodnocení, nadále ztrácet zájem o tuto hru. Myslím, že mnoho lidí má stejný problém jako já, tak to prosím opravte
Jak mám tu hru smazat abych mohl začít úplně od začátku??? Změnit účet nejde. Odinstalovat a znovu nahrát jsem tak kde jsem byl a zase celý update na hodiny...
nechápu dnes jsem to nainstalovala a už to nejde nevím proč ale nejde jen ⭐⭐ 👎
Skvěle vytvořené ale díky tomu, že vývojáři jsou líní hovada a neumí to vytvořit, aby když někdo reportnete tak aby mu to dalo Ban nebo něco na ten způsob, místo toho to dané zmrdečkovi odebere nějaký debilní skóre, který se vrátí za jednu hru!!
Dobrý den, tato hra mě baví. Moc pěkná kvalita barev. Rozhodně nesnáším nevyváženost postav. nových těch až komicky silné jsou!! Například Valentinu udělali přespříliš silnou až jako brutálního zabijáka! A to je to mág. Moc komický. A též se mi nelíbí toxicita hráčů. Alespoň kdyby se dal vypnout čet i v předehře, dalo by se to hrát. A dávám max 2 hvězdy za krásnou grafiku a animaci. Víc si to nezaslouží. Dokud to neudělají pořádně. A permanentně bloknou hru cheatrum! Těch je tam požehnaně
Na začátku hry jsem hrál dobře. Chtěli jsme vyhrát, ale najednou se můj ping dostal tak vysoko, a když se pokusím znovu připojit ke hře, nemohu se přihlásit. Po několika pokusech hry skončily, prohrál jsem hvězda a kreditní body. Co se to sakra děje. Dostal jsem zprávu AFK, kde jsem nešel AFK. Zatracená hra