(iOS) Mr Meat: Horror Escape Room kódy nekonečné kľúče
Feb 18, 2022 8:33:36 GMT -6
Post by churchdebtmonstagi on Feb 18, 2022 8:33:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné kľúče ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Veľmi pekná hra ale p. MÄSO nenechajte na pokoji.
super canibaliztická hra
ani som nezačal hrať a dostal som do tváre reklamu, ktorú nemôžete preskočiť, takže nie, ďakujem, mám sa dobre
Slušná hra. Ale má reklamy a fotografiu p. Tajomstvo mäsa nefunguje.
Príliš veľa prídavkov!!!! Dokonca aj potom, čo som zaplatil, ale polovicu diesel hry.
je to super hra a na instagrame pisali ze chcu pridat nejakeho mazlika tak som zvedava aky bude🐶
Strávil som 10 minút prechádzkou po scéne, kde sa nič nedialo okrem zvuku kojotov. DIVNÉ! je mimo môjho telefónu!
je to dobrá hra odporúčam👍🏼👌❤
Táto hra je pekná a ja a moji priatelia sme ju často hrávali. Jediná vec je, že keď chcete hrať v režime duchov, každú chvíľu sa objavia reklamy....ale keďže ide o offline hru, môžem si túto hru zahrať, keď som vypnutý z internetu a nevyskakujú žiadne reklamy. Ale teraz to začína byť trochu nudné, keďže som túto hru hral veľa, ale stále je to celkom dobrá hra
Zázračná plná hra, ale rovnako ako všetky horory ako babička, len jedna vec sa nosí naraz
Naj hra po fortnite
Je to skvelé, ale obsahuje príliš veľa reklám, keď som bol v režime duchov, reklamy sa prehrávali po tom, čo sa jedna reklama objavila 30 sekúnd za druhou
Dostaneme pridanie, keď spustíte hru, ako teraz, ako naozaj otravné, ako dúfam, že pôjdem do pekla, keď zomriete takto, prejde vás autobus alebo budete jednoducho ako mŕtvi, pretože všetci nenávidia pridávanie a nikto vás nemá rád, ďakujem takže, aby som vám mohol povedať, že musíte zomrieť, pretože to je to, čo si zaslúžite, je zomrieť ako pridanie, keď spustíte hru, pridajte, keď ju znova načítate, pridajte, keď zomriete a ako áno, nechcem pozerať 50 000 reklám ako teraz prestaň, začínam byť naštvaný, takže teraz nenávidím teba a teba
Tá hra bola taká strašidelná, ale tá hra nebola vôbec strašidelná Bol som v dome, išiel som von, ale všetky dvere sú zamrznuté, takže som ich vymazal, preto jej dávam jeden bod, nie je to ani ako skutočné brať ako hulváta Nenávidím tá hra, kde si tú hru aj tak môžete zahrať
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre iad
Okj
Mr. Meat: Horror Escape Room Spillehall hvfh
Reklamy boli veľmi dlhé a prosím, zmeňte niektoré veci v hre, ako napríklad majte dve munície v brokovnici naraz
Bolo to dobré až do novej aktualizácie sa to stalo oneskoreným
Planet Bomber! Arkade krgy
Je to dobré a všetko okrem toho, prečo KAŽDÁ sekunda po pridaní a keď sa pridanie prehrá, vycúva z hry na jamky 👎👎👎
tato hra je na hovno 😒. je to naozaj len napodobenina franšízy babičky, ktorá platí pre všetky ich hry. cieľom je rovnaký útek babičky. prostredie je to isté ako dom. zbrane sú to isté, utišujúca zbraň a pištoľ ako u babičky. Neznášam tento 😠 druh vývojárov, ktorí kradnú nápady od iných vývojárov, stačí sa pozrieť na eufóriové hororové hry, ktoré prišli s ich vlastnými nápadmi. ani ich hry nemajú rovnaký cieľ. na konci je hra ošizená😑
Táto hra je dobrá, ale niekedy nie sú dostupné nástroje, preto dávam tejto hre dve hviezdičky
Musíte sa pozrieť do svojich hier, aby ste sa uistili, že hry nie sú pomalé alebo hry.
Nedá sa pridať, prosím, LEBO SÚ OTRAVNÉ! HNEDÍ ma to, dá sa to prosím opraviť
Dobrá hororová hra, ale hra je plná lag bugov
Super hra ale trochu sa dá bugnut. Ináč dobrá hra
Veľmi dobrá hra celkom príjemná, keby tam neboli žiadne reklamy v režime duchov. Tiež by bolo dobré, keby tam bol multiplayer.
Mr Meat: Horror Escape Room Zręcznościowe vjqb
Vyzerá to zábavne, ale znova a znova som sa pokúšal dostať do hry, no stále ma to nakopáva
Chce to viac pozadia a lepšiu grafiku, tiež je tam veľa chýb, ako napríklad, že som zastrelil mr. meatyho
Neznášam túto hru! Keď sa pokúsim hrať, zamrzne a keď sa znova prihlásim, vynuluje sa všetok môj postup, bol som VEĽMI FUSTROVANÝ! NESTIAHNUJTE túto hru, ak ste veľmi netrpezliví.
Zlá práca pri výrobe tejto hry. Dám vám dôvody prečo. 1 neuloží postup. 2 hra je tak dlho do konca. A 3 príliš veľa reklám v režime duchov.
Nenávidel hru... Žiadny návod, ako čo i len vystreliť z pištole, na úplnom začiatku nemal ani poňatia, čo robiť... Len by som povedal, že vlez do domu. Frustrujúce prvé hranie a pravdepodobne aj posledné
Je to ako babka ale je to dobra hra pochvalujem stahujte :-)