(Android/iOS) Cigle slomiti Potjeh mnogo izdržljivosti hack
Feb 18, 2022 8:55:17 GMT -6
Post by churchdebtmonstagi on Feb 18, 2022 8:55:17 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cigle slomiti Potjeh ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cigle slomiti Potjeh IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnogo izdržljivosti hack ▞▞▞
▞▞▞ Cigle slomiti Potjeh 2022 version ▞▞▞
Bricks Breaker Quest Arcade aop
Općenito mi se sviđa, ali postoji reklama koja petlja s igranjem. Nisam siguran što je to, jer se neće učitati u potpunosti, ali nalazi se u video prozoru na vrhu zaslona i čini da se igra nasumično pauzira.
Zabavljao se. Stigao do razine 317 i ideja igre sada vara. Moji se ciljevi ne slažu onako kako bi trebali. Dok ciljam, izgleda jednosmjerno, a onda kada pucam, putanja lopte se mijenja i pogađa potpuno različite cigle. Varati.
Isprva je bilo zabavno. Nakon što sam ušao u razinu od 400, počelo se smrzavati i onda bi se pomicalo prema dolje prije nego što su se sve loptice vratile. Također na razini 460 počelo je s oko 120 loptica, a zatim se nekoliko zaglavilo na vrhu i krenulo prema dolje. Samo mi je nakon toga dao oko 35 lopti. Onda se zaledio i nije mi dao da nastavim s igrom. Iskoristio sam neke svoje točke u tom procesu.
Uživao sam u Bricks Breaker questu već više od godinu dana, a neki dan sam pustio svoju 2-godišnju unuku da se igra s mojim telefonom s Bricks Breakerom i sada bez obzira što sam pokušao nemam zvuka. Sada sam analitičar sysyemsa i mogu popraviti bilo koji uređaj pokretan mikro procesorom, ali za života ne mogu shvatiti što je učinila. Kad god krenem, pojačam glasnoću medija, igrica... Traka glasnoće je siva.
Igra je dobra, ali poanta još uvijek stoji na mnogim oglasima, možda bi reklama svakih X minuta, a ne nakon 3 smrti ili tako nešto
Apsolutni protiv. Morate gledati reklame da biste dobili kristale da biste se riješili više redova - nema problema s tim i potpuno prihvaćeno.Ono što uzimam iznimku je da se igra zamrzne na pola puno vremena i morate potrošiti 100 kristala da poništite svoj posljednji potez kako bi se igra nastavila, inače ćete izgubiti sav napredak za tu razinu. Takva prevara!
To je dobra igra za testiranje osjećaja vlastitog instinkta i teška igra za svladavanje općenito, ali vrijedi vježbanja mozga.
Zabavna i zarazna za igru. Jedini problem je kada dosegnete razinu 500 ili tako nešto, igra se nasumično počinje smrzavati. Možete reći da će se to dogoditi jer će se ploča početi spuštati na sljedeću razinu prije nego što se skupe sve lopte. Ponekad će te loptice biti uhvaćene iznad linije koja je puna cigli s jedne strane na drugu. Nakon što se to počne događati, igra se zamrzne nakon još nekoliko rundi. Sada sam na razini 714 i to se događa barem jednom u trećoj igri.
Dobra igra, ali kao i većina drugih aplikacija ovog programera, pati od terminalnih oglasa koji vise na pola puta i ruše aplikaciju. Drugi programeri uspijevaju izraditi aplikacije koje se ne ruše kada reproduciraju oglase tako da ne mogu shvatiti zašto se svaka aplikacija ovog programera ruši. Čini se da se uvijek događa kada dosegnete određenu razinu u 400-ima, pa je moguće da je to namjerna i namjerna greška. Još jedna Mobirix aplikacija koju sam deinstalirao.
ova igra je nekada bila bolja kada je imala dnevne nagrade za svaki dan. osim toga da stvarno stvara ovisnost i jako mi se sviđa.. i unatoč onome što ljudi kažu, nisam uložio 1 peni u igru i blizu sam razine 500, tako da ne vjerujte kada kažu da trebate platiti novac za unaprijed! samo su sranje u geometriji haha
Bravo, relex igra👍👍👍
Zabavno za igru! - to je igra za koju treba, (za mene) kratka i slatka. Ovo je bolje od ostalih igara s kockama koje sam igrao. Probajte..Hvala! i preporučam!
Igra je bila zabavna neko vrijeme. Sada su svi videozapisi za besplatne dragulje i nastavak zasivljeni gotovo svugdje gdje igram. I ne mogu prijeći ove posljednje razine nakon otprilike 50 pokušaja. Potrošit ću ostatak svojih dragulja da ih nabavim. Zatim deinstaliranje. Jako mi se svidjela ova igra, posebno kontinuirane faze. Ali oni su ga namjestili tako da morate potrošiti smiješne količine novca na nekoliko dragulja. Osim toga, brojke koje stavljaju na blokove prilično je nemoguće nadmašiti.
Sjajna igra, ali očajnički treba opciju "fine prilagodbe". Zasloni modernih telefona toliko su osjetljivi da je gotovo nemoguće podići prst sa zaslona, a da se linija cilja lagano ne pomakne. Igranje ove igre u automobilu ili bilo kojoj vrsti vozila u pokretu je besmisleno jer lopta nikada ne ide kamo je predviđena. Dajte nam nekoliko strelica smjera da prilagodimo liniju, a zatim gumb za otpuštanje da ispalimo loptu.
Pristojna igra, ali postoji čak i oglas za povratak na izbornik. Ne pronaći način plaćanja za uklanjanje oglasa.
Gledajte...ovo je zabavna igra i sve to, ali zašto kad sam upravo pred boljim nivoom, dok mi jaja lome cigle, drugi red se spušta DOK moja jaja još lome cigle? I ONDA, igra potpuno prestane raditi? Korištenje pojačanja u ovoj situaciji gubi mi jaja. Plaćam novac da kupim svoje dragulje kako bih mogao imati više loptica, i to se događa. Mrzim svoje dragulje koristiti samo da trošim jaja. Molimo popravite ovo.
Zaostaje svako malo
Cigle slomiti Potjeh Arkadne igre diik
Za početak ću reći da je to pristojan koncept i ne smeta mi igra. ali tu zabava prestaje. količina oglasa u ovoj igri se ne može računati, to bi morala biti jedna ako je jedina igra koja vam i dalje daje oglase nakon kupnje. nikad ne trošim novac na igre, ali nakon što sam prošao kroz 255 razina, pomislio sam zašto nije u redu igra, ali i dalje dobivam reklame svaki put kad ponovno pokrenem igru ili izađem natrag na izbornik. vještica je trenutno puno jer sam zapeo na razini i spremam se odustati
Bugovi nisu ispravljeni. Bacam loptu koja nije unatrag od zida, ide u zid
Od posljednjeg ažuriranja, pola vremena postoji ponavljajući zvuk koji se reproducira kada se igra otvori i nikada ne prestaje. Osim toga, čini se da ciljanje nije tako dosljedno kao što je nekad bilo.
Gun Master Tembak Mereka Semua Arkade juk
Prije sam volio ovu igru, a sada me nervira jer si prestao nagrađivati svakodnevne darove i daješ samo oskudnih 20 dragulja dnevno, što onemogućuje proći neke razine bez pomoći munje i dodatnih loptica (koje koštaju 5 dana vrijedni dragulja. Očito je ovo vaš način da natjerate ljude da potroše pravi novac na kupnju dragulja itd., ali ja neću biti jedan od njih. Previše zabavnih igara da biste gubili vrijeme na ovu
Cool!
Oglasi da, ali bez prekidanja igre, samo je apsolutno potrebno imati dovoljno loptica da prođete kroz ekrane bilo gdje nakon oko #20 Trebam više pojačanja .... ali za ta 2 problema ... to je... ODLIČNO VRLO OVISNOST
Volite ovu igru, ALI neke razine nije moguće pobijediti bez upotrebe dragulja. Tako u nekom trenutku igra postaje platiti za pobjedu. Na primjer, razinu 75 ne možete pobijediti bez upotrebe dragulja.
Sustav ciljanja uopće nije točan i čini se da se kreće sam. Također, ima prisilne dodatke. Vjerojatno najgori od ovih koje sam igrao
Previše pop-up reklama.
Uopće mi se nije svidjela ova aplikacija čovječe, pokušao sam puno igrati, ali nisam imao srca, o tome se vrlo raspravlja u aplikaciji
Pojma zašto svi jadikovanje toliko o oglasima, možda moje iskustvo je drugačije, ali sve oglase koji pop-up 5 sekundi, a ja samo mogu ih ignorirati lako. Povremeno to nije slučaj, ali to je rijetkost. Bilo je zabavno i ne previše teško. Moja jedna velika pritužba je plasman na gumb unatrag / dodatni loptice u donjem desnom kutu. Doslovno sam proveo tisuće dragulja slučajno pritisnete taj gumb i super je ozlojeđenost. Želite li vidjeti kako fiksna.
Igra je super za igrati, ali dajem joj samo 2 zvjezdice zbog mjesta na kojem imaju gumb za premotavanje koji košta 200 svaki put kada se koristi. Imaju ga u donjem desnom kutu igre gdje ga udari dlan, a da ga vi ne želite pogoditi. Gumb za premotavanje unatrag trebao bi se pomaknuti odande i igra bi bila puno bolja. Neki bi mogli posumnjati da su tamo dodali ovaj gumb kako biste nastavili udarati kako biste potrošili svoje rubine.
To je zabavno i adictive. Kao opciju da igraju protiv drugih bez razgovor opciju. Međutim mrzim činjenicu drugi ispadne grešku. Ako oni odustaju trebali završiti okrugla. Puno oglasa, ali oni su samo 5 sekundi. Imao sličan igra iz različitih oglasa društva su sva 30 sekundi. Komadi su šarene.
Bricks Breaker Quest Arcade cfnp
Zaglavio sam na 706 mjesec dana. Zašto se truditi pokušavati kada to činite nemogućim bez gledanja dragulja/oglasa? Oduzeli smo opciju 2 oglasa na početku igre da biste dobili više lopti. Oduzeo vruće sate. Dulja linija je sranje jer je netočna. Ne nudite dragulje za pobjedu, zašto nemate nagrade??? Proveo sam više vremena gledajući reklame kako bih akumulirao dragulje kako bih prošao razine iznad 500 od stvarnog igranja. Više nije zabavno. Potrebne su vam tisuće dragulja po igri da biste osvojili svaku razinu samo da biste nastavili ili dobili više loptica.
Mislim da to moraju učiniti tako, ako zapnete gubite nekoliko bodova na toj razini. Dakle, možete nastaviti s igrom. Na 78 sam već 5 dana. Ne mogu to proći. Da je netko drugi pokušao, ni oni to nisu mogli proći. Dakle, riješit ću se divljači.
Igra je bila zabavna sve dok se oglasi nisu počeli pojavljivati nakon svake razine.
Počeo je kvariti na pozornici 431, a sada je počela postati loša igra
Igra je jako dobra ovih dana, hvala na novim ažuriranjima
U redu je. Pruža vam pristojnu količinu igrivosti. Fizika MOŽE biti malo pokvarena, kao da ciljate preko bloka i umjesto toga pogodite blok. Osim toga, sviđa mi se ova igra.
sjajna igra
Zabava ako ne možete učiniti ništa drugo bolje nego ništa
Jednostavan. Lako za naučiti. Lijepa neonska grafika. Zvučni efekti su također lijepi. Ne zahtijeva ni puno memorije za pohranu. Ali pitam se hoće li biti ili je već verzija za Las Vagas s blještavom grafikom i puno ludih zvučnih efekata. 🥳
Nakon razine 300 težina igre skače i nakon 500 postaje više frustrirajuća nego zabavna. Početne redove nove razine može biti nemoguće proći, a ja ne igram ove igre da bih provodio dane na istoj razini. Da ne spominjemo kada počnete napredovati i obrišete nekoliko redaka, isti broj skoči odjednom što može pokvariti razinu jer je najbolje vrijeme za brisanje reda kada se prvi put pojavi (ova mehanika nije izborna).
u redu
Cool
U redu je igranje igre, a reklame mi ne smetaju. Ono što me muči je da te kažnjava što činiš dobro. Izbrisati sve osim prvih nekoliko redaka? Pomaknite sve dolje 3 reda. Gotovo je nemoguće pobijediti. Deinstaliranje jer jednostavno nije zabavno kada se to dogodi.
Iznerviram se kad isključim glasnoću igre i onda me iznervira glasna reklama pa sam deinstalirao. Sama igra je bila dobra, osim male nepreciznosti od linije do stvarnog smjera lopte. Nekoliko puta bih ciljao točno u sredinu procjepa i ona bi pogodila kut cigle, što je linija pokazivala da neće.
problemi koje imam su moji dijamanti. stavite opcije varanja odmah pored klizne trake kako biste usmjerili lopte. prelako se udari i siguran sam da je to namjerno. Njegovo jednostavno nabijanje i briše sve moje dijamante, a ja uopće ne znam što rade. ne objašnjava. nekoliko puta sam legao u krevet s 300 ili 400 stotina dijamanata i probudio se NITI. nije pošteno n trebao bih do sada imati dobrih 1500. previše za premalo dijamanata. ista ploča do 250 lvl. dosadno. bez izazova ili nagrada.potrebno je više uzbuđenja
Jako loša igra, prisluškiva se svaki put kada idem dovršiti razinu. A što je s reklamama na svakom koraku dobijete oglas. Ako nemate ništa za raditi u životu nego samo igrajte ovu igru za Boga miloga, nemojte preuzimati ovu igru...
Zabavna igra, ali možete doći samo do određene razine dok ne morate kupiti stvari da biste nastavili, a isto tako ne možete kupiti stvari, prikazuje ponude ali kada kliknem ništa se ne događa, reklame su konstantne i odvratne, ali igra nema mogućnost plaćanja da ih se riješim (što bih rado platio)